KGFB: 700 millió forintos felajánlásával ügyfeleit és az Országos Mentőszolgálatot is segíti a Groupama Biztosító egyedülálló akciója

A mai naptól dönthetnek a Groupama Biztosító KGFB ügyfelei a számukra felajánlott, összesen több mint 700 millió forint sorsáról.

A mai naptól dönthetnek a Groupama Biztosító KGFB ügyfelei a számukra felajánlott, összesen több mint 700 millió forint sorsáról.   Az érintett ügyfelek szabadon meghatározhatják, hogy a felajánlott összeget megtartják vagy jótékony célra, az Országos Mentőszolgálat támogatására szánják. Választásukról február végéig online, a biztosító weboldalán nyilatkozhatnak.

Mint azt a Groupama Biztosító korábban bejelentette, összesen több mint 700 millió forintot ajánl fel mintegy 250 ezer, egyedi KGFB szerződéssel rendelkező ügyfele számára. A felajánlott összeg az ügyfelek 2020. december 28-án hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának egyhavi díjrészével arányosan kerül felosztásra. A felajánlás minden gépjárműtípus esetén jár, és minden magánszemély, egyéni vállalkozó, vállalkozás, jogi személy üzembentartó megkaphatja, aki 2020. december 28-án hatályos – és 2021. január 1-jével nem felmondott – egyedi, határozatlan idejű KGFB-szerződéssel rendelkezik a Groupama Biztosítónál.

Az autósok 2020-ban összességében kevesebbet használták gépjárműveiket, kevesebb balesetet okozva. A biztosítótársaság a felajánlással egyben köszönetét is kifejezi ügyfelei felé, akik a kevesebb utazással felelősséget vállaltak a járvány terjedésének visszaszorításában, és egyúttal szeretne tisztelegni azok előtt is, akikre az elmúlt időszakban különösen nagy teher hárult. Az egyedülálló akció keretében az érintett üzembentartók ezért dönthetnek úgy is, hogy az összeget adakozásra használják fel, mely esetben az Országos Mentőszolgálat bajtársainak munkáját segíthetik, akik a megnövekedett feladatok miatt most jóval többet közlekedtek az utakon.

 „A koronavírus elleni védekezésben az OMSZ rendkívüli szerepet vállalt, amiért a Groupama Biztosító felajánlásán keresztül szeretne köszönetet mondani a mentőszolgálat munkatársainak. Ahogy az egészségügyben dolgozó többi szakemberre, úgy a mentősökre is óriási teher hárult 2020-ban. A felajánlással szeretnénk kifejezni hálánkat áldozatos munkájukért, illetve megadni a lehetőséget ügyfeleinknek, hogy erkölcsi elismerésüket ily módon közvetíthessék a mentőszolgálat felé” – mondta el Bertrand Woirhaye, a Groupama Biztosító vezérigazgatója.

„Hálásak vagyunk a segítségért, sokat jelent számunkra a támogatás. A koronavírus járvány elleni küzdelemben a frontvonalban dolgozunk. Bajtársaink eddig több mint 70 ezer fertőzésgyanús, vagy igazoltan koronavírus fertőzött betegnek nyújtottak segítséget, és több mint 500 ezer ember járványügyi mintavételét végezték el. A Groupama Biztosító és ügyfeleinek felajánlása a munkánk elismerését is megtestesíti, ami erőt ad nekünk ahhoz, hogy azt töretlen elkötelezettséggel folytassuk.” – nyilatkozta Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója.

A visszatérítési időszak lehetőségei

A Groupama Biztosító érintett ügyfelei február 28-ig dönthetnek a felajánlott összeg sorsáról, az alábbiak szerint:

  • Bankszámlaszámuk megadásával rendelkezhetnek arról, hogy a biztosító arra utalja át számukra a felajánlott összeget vagy kérhetik annak beszámítását a meglévő KGFB szerződésük alapján fennálló díjfizetési kötelezettségükbe, vagy rendelkezhetnek az összegről az Országos Mentőszolgálat javára.
  • Amennyiben csoportos beszedéssel fizetik díjukat, február 28-ig nyilatkozhatnak az összeg beszámításáról díjfizetési kötelezettségükbe vagy választhatják a jótékony célt is. Amennyiben február 28-ig nem érkezik nyilatkozat, a biztosító automatikusan a bankszámlájukra utalja a felajánlott összeget.
  • Azok esetében, akik nem nyilatkoznak majd a biztosító online felületén, és nem csoportos beszedéssel fizetik díjukat, a felajánlott összeget az Országos Mentőszolgálat munkájának támogatására fordítja a biztosítótársaság.

A Groupama Biztosító vállalja, hogy a felajánlott, több mint 700 millió forintos összeg azon részét, melyről nem nyilatkoztak az arra jogosultak, illetve számlaszámuk hiányában nem tudja számukra eljuttatni, teljes egészében a mentők munkájának támogatására fordítja.

A felajánlás egyszeri és nem jelent kötelezettségvállalást a jövőre nézve, továbbá nem jelenti az ügyfél kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjának, díjelőírásának csökkentését sem, az változatlan marad.

Itt lehet nyilatkozni

Az érintett ügyfelek a Groupama Biztosító honlapjáról elérhető, a https://groupama.hu/hu/a-kotelezo-johet-szivbol/ aloldalon találják meg az akcióval kapcsolatos részletes információkat. Az azonosítást követően ezen a felületen tudnak regisztrálni, és itt jelölhetik be azt is, hogy a rendelkezésükre álló megoldások közül melyiket választják: megtartják vagy az Országos Mentőszolgálat javára rendelkeznek az összegről.

 

Groupama Biztosító Zrt.

A Groupama Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, teljes körű biztosítási kínálatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. 130 saját ügyfélszolgálati irodáján és 800 fős tanácsadói hálózatán kívül online, a GroupamaDirekten, az OTP Bank 360 fiókjában, valamint 400 alkuszpartnerén keresztül teszi elérhetővé szolgáltatásait.

Közzététel dátuma: 2021 január 09, szombat
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: Groupama Biztosító Zrt., Országos Mentőszolgálat, KGFB, Groupama KGFB, Groupama KGFB visszatérítés

További sajtóközlemények: rongo.hu

Sivatagosodás és pusztító árvizek várnak ránk, ha nem cselekszünk

Hirtelen lezúduló csapadék, villámárvizek, hosszú aszályok és emberemlékezet óta nem látott forróság jellemzi az idei nyarat.

Egyéb

Online csereprogramokkal pöröghet fel az 5G telefonértékesítés

A felhasználók többsége 5G kompatibilis mobilra cseréli telefonját az elkövetkező 24 hónapban.

IT/Telekom

Home-office: eszünk ágában sincs feladni a megszerzett jogokat!

Az Otthontérkép Magazin és az Ingatlantájoló.hu friss, közös home-office felmérését 1169 fő töltötte ki.

Marketing

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

Friss címkék

ransomware Safety Detectives amerikai kongresszus tudatos számítógép-használat Capitolium kártékony kód Groupama Biztosító Zrt. Országos Mentőszolgálat KGFB Groupama KGFB Groupama KGFB visszatérítés COVID 19 COVID-19 mentális egészség mentális rendellenesség koronavírus pszichiátriai diagnózis Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány CCHR WWF ÖkoPanda Viber környezettudatosság WWF Magyarország civil szervezet zöld helyreállítás Rakuten Viber kiberbűnöző vírusirtó adathalász-kísérlet Coinminer kriptovaluta bányászat G DATA vírusvédelem Vivre Vivre Black Friday Vivre Black Friday 2020 .Vivre 2020 online lakberendezés lakberendezési és dekorációs webáruház pszichiáter G Data androidos kártevő kártékony androidos alkalmazás kártékony Android app Android malware Android dropper G DATA Mobil Malware Mobil Malware G DATA Mobil Malware jelentés OTP Nyugdíjpénztár időskor öngondoskodás kutatás WWF Az új norma nyilatkozata David Attenborough WWF kampány természetkárosítás pszichiátria emberi jogok kényszerbeszállítás kényszerkezelés WWF Élő Bolygó Jelentés Élő Bolygó Jelentés 2020 pszichiátriai betegek jogi védelme Hídvégi Klára bírói szemle jogsértés Oakley Bob Marley One Love #TeamOakley fakivágás illegális tarvágás Tiszaug árvízi védekezés Natura2000 terület Tiszaug 1/C4 erdőrészlet adó-visszatérítés NAV e-SZJA adóbevallás

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com