A WWF ÖkoPanda a Viberen mutatja meg, hogyan lehetsz környezettudatosabb

Láttál már rollerező vagy növényeket ültető óriáspandát?

Budapest, 2020. november 12. - Láttál már rollerező vagy növényeket ültető óriáspandát? A WWF ÖkoPanda mindent megtesz azért, hogy környezettudatos életet éljen - legyen szó közlekedésről, műanyagmentes bevásárlásról vagy fenntartható étkezésről. A WWF Magyarország ismét összefogott a Rakuten Viberrel, hogy elárasszák az üzeneteket az ökoszemlélettel.

A WWF a természetvédelem szimbólumává emelte az egykor veszélyeztetett óriáspandát. A több irányból érkező, sikeres intézkedéseknek köszönhetően a számuk csökkenése megállt, így eljött az idő arra, hogy ők világítsanak rá, mi a probléma az emberi tevékenységgel és hogyan is kellene élnünk - legalábbis a WWF Magyarország és a Rakuten Viber új matricáin keresztül. Mostantól bárki felhívhatja a figyelmet erre a fontos témára az ÖkoPanda matricák küldésével, és kiállhat a környezettudatosság mellett azáltal, hogy belép a WWF közösségébe.

A hazánk őshonos nagyragadozóit bemutató matricacsomag folytatásaként most az ÖkoPanda mutatja meg, hogy milyen a környezettudatos élet. A különböző hangulatokat és hétköznapi élethelyzeteket - például üdvözlés vagy bocsánatkérés - ábrázoló matricákon túl az ÖkoPandán keresztül megtudhatjuk, hogy rollerrel is útnak indulhatunk, hogy a többször használatos bevásárlószatyor menő, hogy a fontos ügyek mellett érdemes kiállni vagy hogy növényeket ültetni hasznos és szuper elfoglaltság. A matricák tervezéséért ezúttal is a White Rabbit Reklámügynökség felelt.

A matricacsomag letöltésével a felhasználók egyúttal a virtuális WWF közösség tagjaivá válnak, ahol exkluzív tartalmak és nyereményjátékok várnak rájuk. Első kézből értesülhetnek például a természetvédelemmel kapcsolatos hírekről, tippeket kaphatnak a fenntartható életmódhoz és ökológiai lábnyomuk csökkentésére.

Az óriáspanda, mint ökonagykövet

"A hazai nagyragadozókat ábrázoló matricacsomag sikerén felbuzdulva döntöttünk úgy a Rakuten Viber nemzetközi csapatával, hogy folytatjuk a magyarországi együttműködést. Eddig közel 60.000 ember csatlakozott a WWF Magyarország Viber közösségéhez, és bízunk benne, hogy az új matricák révén további új tagokat tudunk bevonni ily módon is a mindennapjainkba. Ezúttal a számunkra ikonikus és világszerte milliók által szeretett panda a főszereplő. Ő a társunk és ökonagykövetünk a környezettudatosságra törekvő szemléletformálásban a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő felületén" - mondta Klacsán Csaba, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

"Nagyon örülünk annak, hogy a WWF Magyarország egy újabb megnyerő és hatásos kampánnyal tér vissza a Viberre - ezúttal a környezettudatos életmód népszerűsítésével a fókuszban. A matricacsomag letöltésével és az ÖkoPanda megosztásával felhívhatjuk barátaink és családtagjaink figyelmét erre a globális és fontos ügyre. Az élményt tovább fokozza a WWF közösség, ahol a tagok szuper tippeket kapnak arról, hogy kis lépésekkel hogyan járulhatnak hozzá egy jobb és tisztább világhoz - csatlakozz te is, és inspirálódj!" - mondta Daniela Ivanova, a Rakuten Viber üzletfejlesztési igazgatója.

A WWF Magyarország közel 30 éve dolgozik a hazai természeti értékek megőrzéséért és azért, hogy az emberiség és a természet harmóniában éljen egymással. Tevékenysége négy fő területre terjed ki: folyóink és vizesélőhelyeink védelme, a természetes erdők megóvása, az éghajlatváltozás elleni küzdelem és a hatásaihoz való alkalmazkodás, valamint őshonos nagyragadozóink védelme. Emellett nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóság és környezettudatosság eszméjének minél szélesebb körű terjesztésére.

Ezt szem előtt tartva a civil szervezet a zöld helyreállítás reményében szeptemberben meghirdette az új normát, melynek elfogadásával bárki a változás generációjának tagjává válhat - a kampány üzeneteit erősíti és terjeszti a Viber felhasználói között az ÖkoPanda matricacsomag is. A 7 pontos vállalást a wwf.hu/cselekedj/zoldhelyreallitas oldalon lehet elfogadni 2020 novemberében.

Közzététel dátuma: 2020 november 13, péntek
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: WWF ÖkoPanda, Viber, környezettudatosság, WWF Magyarország, civil szervezet, zöld helyreállítás, Rakuten Viber

További sajtóközlemények: rongo.hu

Jelentősen nőtt a kibertámadások száma

2020 második fél évében 85 százalékkal több támadást regisztráltak a G DATA szakemberei, mint az év első 6 hónapjában.

IT/Telekom

WWF: Nem befolyásolta igazán a magyarok környezettudatos fellépését a vírushelyzet

A magyarok környezetvédelemhez való viszonya csak részben változott a járványhelyzet miatt.

Egyéb

A ChemPass Kft. új technológiát és szoftver prototípust fejlesztett ki

A ChemPass Kft. új technológiát és szoftver prototípust fejlesztett ki molekulavázak és szintetizálható virtuális vegyülettárak tervezésére

Marketing

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

03/02 Jelentősen nőtt a kibertámadások száma

Friss címkék

Groupama KGFB Groupama KGFB visszatérítés COVID 19 COVID-19 mentális egészség mentális rendellenesség koronavírus pszichiátriai diagnózis Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány CCHR WWF ÖkoPanda Viber környezettudatosság WWF Magyarország civil szervezet zöld helyreállítás Rakuten Viber kiberbűnöző vírusirtó adathalász-kísérlet Coinminer kriptovaluta bányászat G DATA vírusvédelem Vivre Vivre Black Friday Vivre Black Friday 2020 .Vivre 2020 online lakberendezés lakberendezési és dekorációs webáruház pszichiáter G Data androidos kártevő kártékony androidos alkalmazás kártékony Android app Android malware Android dropper G DATA Mobil Malware Mobil Malware G DATA Mobil Malware jelentés OTP Nyugdíjpénztár időskor öngondoskodás kutatás WWF Az új norma nyilatkozata David Attenborough WWF kampány természetkárosítás pszichiátria emberi jogok kényszerbeszállítás kényszerkezelés WWF Élő Bolygó Jelentés Élő Bolygó Jelentés 2020 pszichiátriai betegek jogi védelme Hídvégi Klára bírói szemle jogsértés Oakley Bob Marley One Love #TeamOakley fakivágás illegális tarvágás Tiszaug árvízi védekezés Natura2000 terület Tiszaug 1/C4 erdőrészlet adó-visszatérítés NAV e-SZJA adóbevallás Sonos Arc Sonos Arc soundbar Sonos soundbar Vivre lakberendezési és dekorációs áruház lakberendezési és dekorációs áruház nyugdíjpénztár nyugdíjpénztári befektetés tagdíj Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségnek

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com