Az Oakley egy Bob Marley-dallal tiszteleg a sport előtt

A One Love szövegét a #TeamOakley öt világhírű sportolója közreműködésével írták újra.

Az Oakley egy Bob Marley-dallal tiszteleg a sport előtt – a One Love feldolgozásának célja, hogy a sport ünneplésével reményt keltsen, pozitivitást sugalljon és erőt adjon a bizonytalan időkben.

Bob Marley egyik legismertebb száma, a One Love egységre szólított fel 1965-ös megjelenésekor, üzenete pedig 55 évvel később is aktuális. Az átdolgozott versszakokat az Oakley sportolói, köztük Diamond DeShields kosárlabda-játékos, Ryan Sheckler gördeszkás, Oksana Masters evezős paraolimpikon, Caroline Buchanan kerékpáros és Ítalo Ferreira szörfös írták.

„A sport képes érzelmeket kelteni, akár űzzük, akár nézzük” – emeli ki Ben Goss, az Oakley globális marketingigazgatója. „A világ jelenleg egy törékeny hely. Azt reméljük, hogy pozitív hatással lehetünk a közösségre ezekben a bizonytalan időkben azáltal, hogy megosztjuk, mi hajt bennünket és sportolóinkat, és másoknak is átadjuk a sport szeretetét.”

Caroline Buchanan – Caroline az Oakley talán legkarizmatikusabb és legvidámabb atlétája, aki egyben a sport világának egyik legodaadóbb és legkitartóbb versenyzője is. 2018-ban rettenetes autóbalesetet szenvedett, amelyben eltört az orra és mellcsontja, valamint légmell alakult ki nála. Ahelyett, hogy eltűnt volna a sportágból, úgy küzdött meg a gyógyulással, mintha egy riválisával fej fej mellett versenyezve próbálná legyőzni a kétségeket és balsorsát. Így is tett, hiszen újból elnyerte a világ egyik legjobb kerékpárosa címet, és elkezdte felkészülését az olimpiai aranyra.

 Diamond DeShields – Diamond DeShields ideje nagy részét az ország kosárlabdapályáin tölti. Ő a WNBA All-Star védője, de senkit ne tévesszenek meg gyorsan elért eredményei! Nem üldögél a babérjain, hanem halad tovább a sikerhez vezető úton. Diamond legendás sportolói családból jön, így profi atléták lányaként a versenyszellem a DNS-ében van. West Palm Beachről, Floridából Norcrossba, Georgia államba került, majd a tekintélyes UNC-Chapel Hill iskolai bajnokságon játszott. Ezután a Tennessee Egyetemen tanult tovább, ahol kommunikációból diplomázott. Egy évet Törökországban töltött, ahol csapatának legjobb pontszerzője volt. Nem sokkal később a Chicago Sky kiválasztotta a 2018-as WNBA-draftban, ahol ismét ő lett a vezető pontszerző az előző szezonban.

 Ítalo Ferreira – Ítalo nagy sikernek örvendett, amikor megérkezett a World Surfing League férfibajnokságára 2015-ben. Az évet egy 7. helyezéssel és a WSL Rookie of the Year díjjal zárta. A szörfvilágnak nagy reményei voltak a 167 cm magas, 68 kilós és jobb lábbal előre szörföző Ítalóval kapcsolatban. Azonban miután rettenetes szalagszakadást szenvedett és nem tudta megmutatni a benne rejlő potenciált, nem került be 2017-ben a top 20 helyezett közé. A sérülésből sokkal erősebben és elkötelezettebben tért vissza. 2019-ben a szezon utolsó eseményének végső hajrájában Ítalo elérte célját és biztosította helyét a Pipeline-on, mint #1 szörfös a világon. A címet hatalmas nevetések, könnyek és boldogság közepette vette magához. És ez csak a kezdet volt Ítalónak. Megérkezett. És többet akar.

 Oksana Masters – Oksana Masters tud egy-két dolgot a balsorsról. A négyszeres paralimpikon és nyolcszoros bajnok Ukrajnában született, torz lábakkal. Hat lábujja volt mindkét lábfején, öt úszóhártyás ujja mindkét kezén, a hüvelykujjai pedig hiányoztak – ez egy születési rendellenesség, amely méhen belüli sugárbetegség következményeként alakult ki. Miután három árvaházban is lakott és elképzelhetetlen, rendszeres bántalmazásnak volt kitéve, Masterst hétéves korában adoptálták. Új családjához pedig az Egyesült Államokba költözött, ahol mindkét lábát amputálták. Az Államokban tanulta meg, hogy mit jelent az igazi boldogság. Nevelőanyja nem csak új életet adott neki, de rengeteg játékot is. 13 évesen megtalálta a legjobbat, és úgy döntött, megtartja: az evezősportot.
Néhány évvel később találkozott evezőpartnerével, Rob Jonesszal, akivel 2012-ben bronzérmet hoztak haza a londoni paralimpiai játékokról. Oksana nem volt elégedett, síelni tanult, és hamarosan egy ezüst- és egy bronzérmet nyert Szocsiban. Az itt szerzett hátsérülése miatt kerékpározni kezdett, s mint minden más sportban, ebben is remekelt. Bekerült a 2016-os paralimpiai játékokba Rióban, ahol épp csak lemaradt a dobogóról.
Masters számtalan északisí-világbajnoki címet tudhat magáénak, az Egyesült Államokban evezésben az év női sportolója lett, kapott ESPY jelölést, számtalan Metro Disability Coalition díjat, valamint nemrég a Laureus World Sports Award „Az év mozgássérült sportolója” díját is elnyerte.

 Ryan Sheckler – Ryan Sheckler a nép embere. Egy csodagyerek, aki 13 éves korára profi gördeszkázó lett. Ryan egy aktív sportikon, X Games aranyérmes, korábbi tinédzser szívtipró, vállalkozó, filantróp és amatőr színész – még Dwayne Johnson, a Szikla mellett is feltűnt a filmvásznon. Az idő múlásával a „Sheckler” vagy „Shecks” név eggyé vált a „gördeszkázás” szóval, és Ryan az egyetlen modern filantróp, aki 360 fokot tud fordulni 10 lépcső magasan.

A nemrégiben harmincat betöltő amerikai tehetség gördeszkás videóiról ismert, amikkel felrobbantja az internetet, valamint a látszólagosan megállás nélküli jótékonykodásáról. A Sheckler Alapítvány, melyet 2008-ban alapított, az iparág egyik legaktívabb szervezete – szerte az Államokban gördeszkaparkokat építenek – és mégis, Ryan ugyanolyan szerény marad, amikor a sportjáról vagy bármely más sportról van szó.

További információ az Oakley „One Love” című számáról Celeste előadásában itt érhető el: www.oakley.com.

 

Közzététel dátuma: 2020 szeptember 08, kedd
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: Oakley, Bob Marley, One Love, #TeamOakley

További sajtóközlemények: rongo.hu

COVID 19 és a mentális betegségek – Füst van bőven, de a lángokat sehol sem találjuk

A napokban futótűzként kezdtek terjedni a hírek egy friss tanulmányról, mely szerint a koronavírus túlélőinél mentális rendellenességek alakulnak ki.

Életmód

A WWF ÖkoPanda a Viberen mutatja meg, hogyan lehetsz környezettudatosabb

Láttál már rollerező vagy növényeket ültető óriáspandát?

Egyéb

A világjárványt használják kártevők terjesztésére - G DATA

A kiberbűnözők továbbra is próbálnak hasznot húzni a koronavírus-krízisből, folyamatosan növekszik az általuk indított támadások száma.

IT/Telekom

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

11/06 Többmilliárdos bevételre számít Black Friday kampányán a Vivre
11/06 OTP Nyugdíjpénztár: Sokan félnek, hogy hozzátartozóik segítségére szorulnak időskorukban
11/06 CCHR: Hűvösre került a perverz pszichiáter
11/13 A világjárványt használják kártevők terjesztésére - G DATA
11/06 Komolyan kell venni az androidos kártevőket
11/13 A WWF ÖkoPanda a Viberen mutatja meg, hogyan lehetsz környezettudatosabb
11/21 COVID 19 és a mentális betegségek – Füst van bőven, de a lángokat sehol sem találjuk

Friss címkék

Android dropper G DATA Mobil Malware Mobil Malware G DATA Mobil Malware jelentés OTP Nyugdíjpénztár időskor öngondoskodás kutatás WWF WWF Az új norma nyilatkozata David Attenborough WWF kampány természetkárosítás pszichiátria emberi jogok kényszerbeszállítás kényszerkezelés WWF Élő Bolygó Jelentés Élő Bolygó Jelentés 2020 pszichiátriai betegek jogi védelme Hídvégi Klára bírói szemle jogsértés Oakley Bob Marley One Love #TeamOakley fakivágás illegális tarvágás Tiszaug árvízi védekezés Natura2000 terület Tiszaug 1/C4 erdőrészlet adó-visszatérítés NAV e-SZJA adóbevallás Sonos Arc Sonos Arc soundbar Sonos soundbar Vivre lakberendezési és dekorációs áruház lakberendezési és dekorációs áruház nyugdíjpénztár nyugdíjpénztári befektetés tagdíj Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségnek vényköteles gyógyszer pszichiátriai szerek Xanax zárt osztály járvány aszály vízelvezetés árvízvédelem vízgazdálkodás OMSZ időjárás Bérczi-Kovács Erika ELTE Szeszlér Dávid BME Gács András-díj Gács András-díj 2020 iTOLC iTOLC Nyelvvizsgaközpont iTOLC Digitális Nyelvvizsgaközpont Oktatási Hivatal Nyelvvizsga Akkreditációs Központ akkreditált nyelvvizsga Magyarvíz Kft Mizse ásványvíz ásványvíz Primavera Balog Zoltán JátékNet.hu JátékNet játék Őri Gergely játékkiállítás Investum Kft. TITAN Containers önkiszolgáló konténer Vértesszőlős

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com