Európa szerte sorra nyitnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok

Egy dán vállalat Magyarországról indulna tovább a térségben

A világ öt kontinensén jelen lévő dán tulajdonú TITAN Containers magyarországi leányvállalata és az ingatlanbefektető Investum Kft. közösen megnyitotta Komárom-Esztergom megye első önkiszolgáló raktárbázisát a térség lakói és kisvállalkozói számára, a Tatabánya és Vértesszőlős között elterülő Sztráda Üzleti Parkban. Az egyedülálló automatizált belépési rendszerrel és rugalmas bérlési lehetőséggel biztonságos, higiénikus alternatívát nyújtanak a megszokott tárolási, raktározási gondokra. A TITAN Containers-nek a 2014-es magyarországi piacra lépését követően ez már a negyedik önkiszolgáló parkja.

„A 33 éve piacon lévő TITAN csoport 30 ezer konténerből álló flottát üzemeltet világszerte, a legtöbbet Nagy-Britanniában, éves árbevételünk közel 70 millió euró. A vállalat önkiszolgáló lakossági, kisvállalati raktározási szolgáltatása elérhető Ausztráliában és Új-Zélandon, illetve Európa 10 országában, összesen 60 telephelyünk van világszerte. A kelet-európai térségben a következő célpont Horvátország” – mondta el a cégcsoportról Anja Maria Plampin, TITAN Containers A/S (UK) önkiszolgáló raktár üzletág csoportszintű vezetője.

 Az óriási hazai igényt jól mutatja, hogy az eddigi konténer parkok megnyitását követő 2-3 hónapon belül bővítésre volt szükség, a parkok azóta is teltházzal vagy igen magas kihasználtsággal üzemelnek. Népszerűségük oka, hogy a konténerek rövid vagy akár hosszú távon is igénybe vehetők, biztonságos, higiénikus alternatívát nyújtanak a megszokott tárolási, raktározási gondokra. Ezen kívül a TITAN önkiszolgáló raktárkonténerek rendkívül sokrétűen használhatók, tarthatók itt háztartási eszközök, motorkerékpárok, kisgépek, berendezések, anyagok, áruféleségek és egyéb ingóságok, de akár személygépkocsi tárolására is alkalmas. A speciális, fagyasztó konténerekben pedig 24 óra alatt elpusztíthatók a matracokban, a bútorokban, a szövetekben és az autókban élő paraziták. Az önkiszolgáló rendszerű szolgáltatás éjjel-nappal elérhető, a konténerek igény szerinti méretben - 14 m² és 28 m², az emeleti szinteken 7 m² - bérelhetők, az elkerített területet kamerarendszerrel és mozgásérzékelőkkel őrzik. 

„A TITAN csoport Magyarországon 2014 óta van jelen a fiókvállalatán keresztül, hiszen itthon is nagy igény mutatkozott a vállalatok részéről mobil hűtőraktárakra, hűtőkonténerekre, valamint egyéb más típusú raktár- és irodakonténer bérlésére, illetve ezekből sokat értékesítünk is. A lakosságot, kisvállalkozásokat érintő szolgáltatásra is nagy az érdeklődés. Melyikünk ne szembesült volna azzal, hogy költözéskor, kisgép vagy kerékpárvásárláskor az egyik fő probléma, hogy miként tudjuk majd tárolni őket. Ennek köszönhetjük, hogy az önkiszolgáló raktárbázisaink gyorsan megtelnek, Vértesszőlős után hamarosan újabb parkot fogunk megnyitni Dunaharasztiban” – jelentette ki Paulik Zsolt, a magyarországi fiókvállalat vezetője, majd kihangsúlyozta, hogy a TITAN azokon a településeken, ahol konténerparkot üzemeltet, rendszeresen támogatja a helyi kulturális életet, ezt a hagyományt Vértesszőlősön is folytatni szeretnék. Az új, kényelmi szolgáltatás elindításával a kistelepülések önkormányzatai pedig többlet adóbevételhez jutnak.

„A Vértesszőlősön most megnyitott raktárbázis az első közös együttműködésünk a TITAN-nal, amit a jövőben több hasonló követhet. A terület közművesítését és a környék úthálózatának fejlesztését 2006-2007-ben végeztük el. A Sztráda Üzleti Park első felhasználóia a TITAN önkiszolgáló konténerpark, illetve egy gumiipari vállalkozás. A még rendelkezésünkre álló, szabad területeken további, egyedi igényekre szabott logisztikai és kereskedelmi épületek fejlesztését tervezzük. Cégünk büszke arra, hogy a térség számára egy olyan nemzetközileg is bevált szolgáltatást tud biztosítani, mely megoldást kínál értékeik biztonságos és higiénikus tárolására. Az Investum Kft. már a 1990-es évek elejétől aktív szereplője a magyar kereskedelmi ingatlanpiacnak. A tulajdonunkban lévő kereskedelmi egységek jellemzően Budapesten és a vidéki nagyvárosokban találhatóak” – mutatott rá Locher János, az Investum Kft. ügyvezető igazgatója.

###

További információk:

TITAN Containers (www.TITANContainers.com )
Paulik Zsolt, a magyarországi fiókvállalat vezetője (tel.: +36-70-397 4349, e-mail: zpa@tcmail.eu )
Konténer bérléssel kapcsolatos érdeklődés: Ujvári Viktória: (tel: +36 70 620 3605 email: vuj@tcmail.eu)

Sajtókapcsolat:
B&D ComMedia Kommunikációs Iroda (www.commedia.hu)
Dobre Kinga, partner, vezető tanácsadó (tel.: +36-20 9661 699, e-mail: (kinga.dobre@commedia.hu)

Közzététel dátuma: 2020 január 23, csütörtök
Publikálásért felelős: B&D Commedia Kft.
Címkék: Investum Kft., TITAN Containers, önkiszolgáló konténer, Vértesszőlős

További sajtóközlemények: B&D Commedia Kft.

Kismértékben csökkent az ásványvizes piac 2019-ben

A Magyarvíz növekedni tudott

Életmód

Trendjelentés a világ legnagyobb játékmustrájáról

Szülők, felkészülni, vigyázz, kész…!

Kultúra

Gyümölcsös pezsgőkkel szeretné „berúgni az ajtót” a Varga Pincészet

Változnak a fogyasztási szokások

Életmód

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

01/09 KGFB: 700 millió forintos felajánlásával ügyfeleit és az Országos Mentőszolgálatot is segíti a Groupama Biztosító egyedülálló akciója
01/09 Át kell vizsgálni az amerikai kongresszus számítógépes hálózatát

Friss címkék

.Vivre 2020 online lakberendezés lakberendezési és dekorációs webáruház pszichiáter G Data androidos kártevő kártékony androidos alkalmazás kártékony Android app Android malware Android dropper G DATA Mobil Malware Mobil Malware G DATA Mobil Malware jelentés OTP Nyugdíjpénztár időskor öngondoskodás kutatás WWF WWF Az új norma nyilatkozata David Attenborough WWF kampány természetkárosítás pszichiátria emberi jogok kényszerbeszállítás kényszerkezelés WWF Élő Bolygó Jelentés Élő Bolygó Jelentés 2020 pszichiátriai betegek jogi védelme Hídvégi Klára bírói szemle jogsértés Oakley Bob Marley One Love #TeamOakley fakivágás illegális tarvágás Tiszaug árvízi védekezés Natura2000 terület Tiszaug 1/C4 erdőrészlet adó-visszatérítés NAV e-SZJA adóbevallás Sonos Arc Sonos Arc soundbar Sonos soundbar Vivre lakberendezési és dekorációs áruház lakberendezési és dekorációs áruház nyugdíjpénztár nyugdíjpénztári befektetés tagdíj Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségnek vényköteles gyógyszer pszichiátriai szerek Xanax zárt osztály járvány aszály vízelvezetés árvízvédelem vízgazdálkodás OMSZ időjárás Bérczi-Kovács Erika ELTE Szeszlér Dávid BME Gács András-díj Gács András-díj 2020 iTOLC iTOLC Nyelvvizsgaközpont iTOLC Digitális Nyelvvizsgaközpont Oktatási Hivatal Nyelvvizsga Akkreditációs Központ akkreditált nyelvvizsga Magyarvíz Kft Mizse ásványvíz ásványvíz Primavera Balog Zoltán

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com