A nők jelentősebb számú csatlakozása a magyar üzleti angyalok köréhez gazdasági szempontból is szükséges

A férfi befektetők szerint a nők jelentősebb számú csatlakozása a magyar üzleti angyalok köréhez gazdasági szempontból is szükséges

Budapest 2017. október 6. - Először kerül megrendezésre Budapesten a nők gazdasági döntéshozásba való bekerülésének új megközelítésű, a férfiakkal együtt cselekvő és felelősséget vállalni akaró, nőket célzó Nők/Üzlet/Angyalok workshop, ami a női angyalbefektetők számának növelését célozza.
 
A magyarországi innovációs ekoszisztéma eddig hiányzó elemeként az idén tagtoborzásba kezdő Hungarian Business Angels Network (HunBan) igazgatósága törekszik a kiegyensúlyozott nemi arányok elérésére, ezért az elnök, Károlyi Antal az első női egyesületi tagot, a közép-európai régiós gyakorlattal rendelkező Szabó Esztert (az edUcate egyik angyalbefektetője és a Krynica Economic Forum tanácstagja) kérte fel, hogy indítsa útjára a Nők/Üzlet/Angyalok kezdeményezést. Az ügy mellé állt partnerként több női üzleti szervezet és közösségi iroda is.
 
Ez az új platform összeköti a folyamatban már tapasztaltabb férfi angyalokat és a „befektetésiül” mostantól tanulni kívánó nőket és nem feledkezik meg a kezdő férfiakról sem.
 
A befektetők és az innovatív vállalkozók világa nagyon érdekes és a többségünk számára még ismeretlen terület. A tervezett workshop formabontó módon betekintést nyújt a kínálkozó lehetőségek tárházába, és összekapcsolja a gazdaság különböző rétegeit. Ezen  a délelőttön, amit a fogalmakkal és a szereplőkkel való ismerkedésre szánunk, számos befektető és befektetést már befogadott cég példáját fogjuk látni. Emellett három hazai co-working iroda az ImpactHub, a Loffice, a Kaptár segítségével teret adunk a résztvevők kreativitásának is.
 
Azoknak szól a workshop, akiket érdekel az izgalmas, az ingatlanon, a nemzetközi befektetési alapokon, vagy állampapírokon túli befektetési világ. Az a világ, ahol az új, innovatív és nemzetközileg versenyképes munkahelyek és cégek születnek meg ideálisan a hazai női és férfi angyalok anyagi és szellemi hozzájárulásával.
 
Nagy felelősség és intellektuális kihívás kezdeti stádiumban lévő cégek kapcsán befektetésekről dönteni. A mi hosszú távú célunk, hogy tudást és kapcsolatokat nyújtsunk: a kezdő befektető nők és férfiak kis csoportokban tanulhassanak tapasztalt angyalbefektetőktől.
 
​Fontos szempont, hogy a Nők/Üzlet/ Angyalok kezdeményezéssel az ország - és reményeink szerint később a közép-európai térség is - versenyképesebbé váljon a régiók közötti öldöklő globális versenyben. – mondta Szabó Eszter.
 
Nem adunk el semmit a résztvevőknek, kivéve egy gondolatot, hogy érdemes ezt a Magyarországon eddig széles körben nem ismert angyali befektetési formát megismerni, majd a nők és kezdő férfiak belépésének elősegítésével a kört szélesíteni. A piac másik oldalára is hatással lesz ez a folyamat, hiszen ezzel párhuzamosan keressük a választ miként növelhető a nők által (is) jegyzett innovatív vállalkozások száma. Ha mi bízunk az ország innovatívitásában és teszünk is minden nap a szereplők összekötésért, akkor egy biztosabb és a mainál jobb jövőt teszünk lehetővé a gyerekeink számára.
 
Vitassuk meg október 6.-án együtt az angyal befektetési forma lehetőségeit, mint a nők gazdasági döntéshozásának erősítése egyik eszközét. Csatlakozz/csatlakozzon. Kezdjünk el angyal befektetőséget tanulni!
 
Jelentkezés az önköltséges október 6.-i workshopra női és férfi üzletembereknek és más érdekelteknek: https://www.wbusinessangels.com/
 
További információ womenbusinessangels@gmail.com
 
Terveink szerint a kezdeményezés nyitott ezért várjuk a további partnereket akik segítségével  az első workshopot több és még mélyebbre ásó Nők/Üzlet/Angyalok rendezvény követheti.
Köszönjük a Nokiának az elegáns helyszínt.
 
Illusztráció: fundingnote.com

Közzététel dátuma: 2017 szeptember 26, kedd
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: KKVHÁZ, Nők/Üzlet/ Angyalok kezdeményezés, Hungarian Business Angels Network, Nők/Üzlet/Angyalok workshop, angyal befektető

További sajtóközlemények: rongo.hu

Gépi tanulással a kártevők ellen

A G DATA új MI alapú technológiája a DeepRay

IT/Telekom

Csarna-völgy: nyílt levél Nagy István agrárminiszternek

A Csarna-völgy háborítatlansága mindannyiunk érdeke, csakúgy, mint Magyarország fokozottan védett erdeinek védelme.

Politika

Trendkövetők vagyunk? Lassan, de nő a szénsavmentes ásványvizek aránya

A Mizse és a Primavera tovább erősödik, orrhosszal a piac előtt

Marketing

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

Friss címkék

VargaBor VargaPincészet25éves Olaszrizling Aranymetszés VargaMáté VargaPéter infografika medve infografika medve észlelés túrázás medveészlelés Borsodi Sörgyár doboztöltőgépsor kapacitásbővítés Molson Coors hatékonyságnövelés sörgyár Víz Keretirányelv vízvédelem Európai Unió Makai György Autós Országos Gyorsasági Bajnokság Hankook Racer Cup Hungaroring HRC HRC 2018 Hankook E30 Racer Cup Swift Racer Cup Hankook Racer Cup 2018 NNG C++ Grand Prix NNG C++ Grand Prix NNG C++ Grand Prix 2018 NNG C++ verseny programozó verseny NNG C++ Grand Prix programozóverseny OTP Nyugdíjpénztár nyugdíj öngondoskodás nyugdíjpénztár OTP Nyugdíj Mentor Program WITSEC ISACA ISC2 MVM Székház WITSEC IT-Biztonsági Konferencia WITSEC 2018 WITSEC 2018 Budapest szüret borászat Európai Baloldal téli hideg fagyhalál lakhatási jog kilakoltatás OTP Egészségpénztár aktív életmód futás online kérdőíves felmérés futóverseny egészséges életmód Budai Egészségközpont budapesti maraton SZÉP-kártya Mall.hu ügyfélszolgálat Legjobb Ügyfélszolgálat 2018 webáruház mall.hu webáruház ügyfélélmény mall.hu ügyfélszolgálati munkatárs Internet Mall Hungary Kft nyugdíjkorhatár Y generáció Y generáció nyugdíj Z generáció Z generáció nyugdíj kutya- és macskatartás háziállat állatszőr

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com