A nők jelentősebb számú csatlakozása a magyar üzleti angyalok köréhez gazdasági szempontból is szükséges

A férfi befektetők szerint a nők jelentősebb számú csatlakozása a magyar üzleti angyalok köréhez gazdasági szempontból is szükséges

Budapest 2017. október 6. - Először kerül megrendezésre Budapesten a nők gazdasági döntéshozásba való bekerülésének új megközelítésű, a férfiakkal együtt cselekvő és felelősséget vállalni akaró, nőket célzó Nők/Üzlet/Angyalok workshop, ami a női angyalbefektetők számának növelését célozza.
 
A magyarországi innovációs ekoszisztéma eddig hiányzó elemeként az idén tagtoborzásba kezdő Hungarian Business Angels Network (HunBan) igazgatósága törekszik a kiegyensúlyozott nemi arányok elérésére, ezért az elnök, Károlyi Antal az első női egyesületi tagot, a közép-európai régiós gyakorlattal rendelkező Szabó Esztert (az edUcate egyik angyalbefektetője és a Krynica Economic Forum tanácstagja) kérte fel, hogy indítsa útjára a Nők/Üzlet/Angyalok kezdeményezést. Az ügy mellé állt partnerként több női üzleti szervezet és közösségi iroda is.
 
Ez az új platform összeköti a folyamatban már tapasztaltabb férfi angyalokat és a „befektetésiül” mostantól tanulni kívánó nőket és nem feledkezik meg a kezdő férfiakról sem.
 
A befektetők és az innovatív vállalkozók világa nagyon érdekes és a többségünk számára még ismeretlen terület. A tervezett workshop formabontó módon betekintést nyújt a kínálkozó lehetőségek tárházába, és összekapcsolja a gazdaság különböző rétegeit. Ezen  a délelőttön, amit a fogalmakkal és a szereplőkkel való ismerkedésre szánunk, számos befektető és befektetést már befogadott cég példáját fogjuk látni. Emellett három hazai co-working iroda az ImpactHub, a Loffice, a Kaptár segítségével teret adunk a résztvevők kreativitásának is.
 
Azoknak szól a workshop, akiket érdekel az izgalmas, az ingatlanon, a nemzetközi befektetési alapokon, vagy állampapírokon túli befektetési világ. Az a világ, ahol az új, innovatív és nemzetközileg versenyképes munkahelyek és cégek születnek meg ideálisan a hazai női és férfi angyalok anyagi és szellemi hozzájárulásával.
 
Nagy felelősség és intellektuális kihívás kezdeti stádiumban lévő cégek kapcsán befektetésekről dönteni. A mi hosszú távú célunk, hogy tudást és kapcsolatokat nyújtsunk: a kezdő befektető nők és férfiak kis csoportokban tanulhassanak tapasztalt angyalbefektetőktől.
 
​Fontos szempont, hogy a Nők/Üzlet/ Angyalok kezdeményezéssel az ország - és reményeink szerint később a közép-európai térség is - versenyképesebbé váljon a régiók közötti öldöklő globális versenyben. – mondta Szabó Eszter.
 
Nem adunk el semmit a résztvevőknek, kivéve egy gondolatot, hogy érdemes ezt a Magyarországon eddig széles körben nem ismert angyali befektetési formát megismerni, majd a nők és kezdő férfiak belépésének elősegítésével a kört szélesíteni. A piac másik oldalára is hatással lesz ez a folyamat, hiszen ezzel párhuzamosan keressük a választ miként növelhető a nők által (is) jegyzett innovatív vállalkozások száma. Ha mi bízunk az ország innovatívitásában és teszünk is minden nap a szereplők összekötésért, akkor egy biztosabb és a mainál jobb jövőt teszünk lehetővé a gyerekeink számára.
 
Vitassuk meg október 6.-án együtt az angyal befektetési forma lehetőségeit, mint a nők gazdasági döntéshozásának erősítése egyik eszközét. Csatlakozz/csatlakozzon. Kezdjünk el angyal befektetőséget tanulni!
 
Jelentkezés az önköltséges október 6.-i workshopra női és férfi üzletembereknek és más érdekelteknek: https://www.wbusinessangels.com/
 
További információ womenbusinessangels@gmail.com
 
Terveink szerint a kezdeményezés nyitott ezért várjuk a további partnereket akik segítségével  az első workshopot több és még mélyebbre ásó Nők/Üzlet/Angyalok rendezvény követheti.
Köszönjük a Nokiának az elegáns helyszínt.
 
Illusztráció: fundingnote.com

Közzététel dátuma: 2017 szeptember 26, kedd
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: KKVHÁZ, Nők/Üzlet/ Angyalok kezdeményezés, Hungarian Business Angels Network, Nők/Üzlet/Angyalok workshop, angyal befektető

További sajtóközlemények: rongo.hu

Szakértő: így locsold a kertedet!

Itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy egyre több időt töltünk kertjeinkben, ám ezzel párhuzamosan a kerti munkálatok is aktuálissá válnak.

Marketing

A leggyakoribb bőrproblémák okai

A leggyakoribb bőrproblémák az ekcéma és a pikkelysömör, ezekről szól a WEBBeteg.hu összefoglalója.

Életmód

AKON JÖN A CAMPUS FESZTIVÁLRA

A négy napos rendezvény legnagyobb sztárvendége pedig az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz!

Kultúra

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

03/27 Ma átadták a Markó Irodák 9-et
03/27 Best Buy Award díjas lett a Terrán
04/05 AKON JÖN A CAMPUS FESZTIVÁLRA
04/05 Újra a legkisebbek véleményére kíváncsi az OTP Nyugdíjpénztár
04/10 A leggyakoribb bőrproblémák okai
04/11 Szakértő: így locsold a kertedet!

Friss címkék

Starbucks Starbucks Debrecen baristaképzés G Data kriptovaluta-bányászat kriptovaluta bitcoin ethereum WEBBeteg endometriózis mióma petefészek ciszta PCOS policisztás ovárium szindróma emlőrák melldaganat méhnyakrák HPV HPV vírus Mall.hu webáruház macskaeledel macskaápolási eszközök macska gondozása OTP Egészségpénztár Budai Egészségközpont OTP Öngondoskodási Index egészségügyi ellátás magánegészségügyi ellátás egészségügyi öngondoskodás Vadvilág Világnapja nagymacskák Starbucks Coffee Company Nespresso Starbucks Nespresso kapszulás kávé Starbucks kapszulás kávé Starbucks® Espresso kapszulás kávé Magyarvíz Kft. Mizse robocop ásványvíz ásványvízpiac MOTIMENT MOTIMENT Kft. irodai folyamatok módszertan Mészáros Zsolt Varga Pincészet Varga Máté Varga Péter bor Badacsonyörs BeeRides BeeRides Kft. carsharing autó autómegosztó életjáradék életjáradék igénylés életjáradék szolgáltatás Vizesélőhelyek Világnapja Diego Kft. Diego áruház Diego franchise Magyar Franchise Szövetség díj önkéntes nyugdíjpénztár Cyber 9/12 Student Challenge SecOps Europe IT-Biztonsági Konferencia és Expó SecOps Europe SK CERT Nemzeti Közszolgálati Egyetem SecOps Europe 2018 IT-biztonság Cyber Range kibergyakorlat Kiberbiztonsági Műveleti Központ Computer Emergency Response T BLACK STONE CHERRY Barba Negra Track

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com