A nők jelentősebb számú csatlakozása a magyar üzleti angyalok köréhez gazdasági szempontból is szükséges

A férfi befektetők szerint a nők jelentősebb számú csatlakozása a magyar üzleti angyalok köréhez gazdasági szempontból is szükséges

Budapest 2017. október 6. - Először kerül megrendezésre Budapesten a nők gazdasági döntéshozásba való bekerülésének új megközelítésű, a férfiakkal együtt cselekvő és felelősséget vállalni akaró, nőket célzó Nők/Üzlet/Angyalok workshop, ami a női angyalbefektetők számának növelését célozza.
 
A magyarországi innovációs ekoszisztéma eddig hiányzó elemeként az idén tagtoborzásba kezdő Hungarian Business Angels Network (HunBan) igazgatósága törekszik a kiegyensúlyozott nemi arányok elérésére, ezért az elnök, Károlyi Antal az első női egyesületi tagot, a közép-európai régiós gyakorlattal rendelkező Szabó Esztert (az edUcate egyik angyalbefektetője és a Krynica Economic Forum tanácstagja) kérte fel, hogy indítsa útjára a Nők/Üzlet/Angyalok kezdeményezést. Az ügy mellé állt partnerként több női üzleti szervezet és közösségi iroda is.
 
Ez az új platform összeköti a folyamatban már tapasztaltabb férfi angyalokat és a „befektetésiül” mostantól tanulni kívánó nőket és nem feledkezik meg a kezdő férfiakról sem.
 
A befektetők és az innovatív vállalkozók világa nagyon érdekes és a többségünk számára még ismeretlen terület. A tervezett workshop formabontó módon betekintést nyújt a kínálkozó lehetőségek tárházába, és összekapcsolja a gazdaság különböző rétegeit. Ezen  a délelőttön, amit a fogalmakkal és a szereplőkkel való ismerkedésre szánunk, számos befektető és befektetést már befogadott cég példáját fogjuk látni. Emellett három hazai co-working iroda az ImpactHub, a Loffice, a Kaptár segítségével teret adunk a résztvevők kreativitásának is.
 
Azoknak szól a workshop, akiket érdekel az izgalmas, az ingatlanon, a nemzetközi befektetési alapokon, vagy állampapírokon túli befektetési világ. Az a világ, ahol az új, innovatív és nemzetközileg versenyképes munkahelyek és cégek születnek meg ideálisan a hazai női és férfi angyalok anyagi és szellemi hozzájárulásával.
 
Nagy felelősség és intellektuális kihívás kezdeti stádiumban lévő cégek kapcsán befektetésekről dönteni. A mi hosszú távú célunk, hogy tudást és kapcsolatokat nyújtsunk: a kezdő befektető nők és férfiak kis csoportokban tanulhassanak tapasztalt angyalbefektetőktől.
 
​Fontos szempont, hogy a Nők/Üzlet/ Angyalok kezdeményezéssel az ország - és reményeink szerint később a közép-európai térség is - versenyképesebbé váljon a régiók közötti öldöklő globális versenyben. – mondta Szabó Eszter.
 
Nem adunk el semmit a résztvevőknek, kivéve egy gondolatot, hogy érdemes ezt a Magyarországon eddig széles körben nem ismert angyali befektetési formát megismerni, majd a nők és kezdő férfiak belépésének elősegítésével a kört szélesíteni. A piac másik oldalára is hatással lesz ez a folyamat, hiszen ezzel párhuzamosan keressük a választ miként növelhető a nők által (is) jegyzett innovatív vállalkozások száma. Ha mi bízunk az ország innovatívitásában és teszünk is minden nap a szereplők összekötésért, akkor egy biztosabb és a mainál jobb jövőt teszünk lehetővé a gyerekeink számára.
 
Vitassuk meg október 6.-án együtt az angyal befektetési forma lehetőségeit, mint a nők gazdasági döntéshozásának erősítése egyik eszközét. Csatlakozz/csatlakozzon. Kezdjünk el angyal befektetőséget tanulni!
 
Jelentkezés az önköltséges október 6.-i workshopra női és férfi üzletembereknek és más érdekelteknek: https://www.wbusinessangels.com/
 
További információ womenbusinessangels@gmail.com
 
Terveink szerint a kezdeményezés nyitott ezért várjuk a további partnereket akik segítségével  az első workshopot több és még mélyebbre ásó Nők/Üzlet/Angyalok rendezvény követheti.
Köszönjük a Nokiának az elegáns helyszínt.
 
Illusztráció: fundingnote.com

Közzététel dátuma: 2017 szeptember 26, kedd
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: KKVHÁZ, Nők/Üzlet/ Angyalok kezdeményezés, Hungarian Business Angels Network, Nők/Üzlet/Angyalok workshop, angyal befektető

További sajtóközlemények: rongo.hu

Egyre többet költünk pihenésre: ismét rekord évet zárt az OTP SZÉP kártya

A tavalyi év során 80 milliárd forintot költöttek az OTP SZÉP kártyabirtokosok élmények gyűjtésére.

Marketing

Crüel Ceremony vol. 2 @ S8 Underground Club

Crüel Ceremony vol. 2 @ S8 Underground Club | Vale Of Tears | Wrath of Azazel | Sollen | FlameDrop

Kultúra

A nemzetközi szakma legjobbjai mérkőznek meg a SecOps Europe IT-Biztonsági Konferencián, Budapesten

Az IT-biztonsági szakma krémje érkezik Magyarországra, hogy minden tudását latba vetve kivédje a szimulált kibertámadásokat.

IT/Telekom

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

12/28 Fenntartható élelmezést oktató munka zárul le
01/16 Crüel Ceremony vol. 2 @ S8 Underground Club
01/16 Egyre többet költünk pihenésre: ismét rekord évet zárt az OTP SZÉP kártya
01/16 WWF jelentés: egy év, 115 új faj a Mekong térségben
01/16 A nemzetközi szakma legjobbjai mérkőznek meg a SecOps Europe IT-Biztonsági Konferencián, Budapesten
01/16 CAMPUS 2018: HAMAROSAN JÖNNEK AZ ELSŐ NEVEK

Friss címkék

MusicON Starbucks Starbucks Szeged Szeged Árkád Starbucks Starbucks barista Starbucks kávézó Starbucks kávézó Szeged Starbucks Szeged 2017 New York Beontrips Kft. Beontrips utazási portál Dubaj London Magyarvíz Kft. Mizse Mizse ásványvíz ásványvíz növekedés KÜRT KÜRT Zrt. Kína Shenzhen adatfeldolgozás Big Data KÜRT Csoport Invest Shenzhen Winter Madness Geppetto belsőépítészeti iroda Geppetto belsőépítészeti előadássorozat belsőépítészeti képzés My Friend Cayla i-Que robot biztonsági rés adatvédelem okosjáték kémprogram személyes adatok internetre kötött játék NNG Kft. NNG programozóverseny C++ Grand Prix NNG C++ Grand Prix C++ Grand Prix 2017 autóipar TOP50 TOP50 autóversenyző Autósport Évkönyv TOP50 magyar autóversenyző Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Baumgartner Zsolt Jean Alesi Ferrari Autósport és Formula Magazin WTCC Michelisz Norbert Tassi Attila Szabó Krisztián Tankpool24 Team ETCC Barba Negra Track Barba Negra Music Club Pre X-Mass Assault Source Of Pleasure Maradandó Károsodás thrash metal MusicON szervezés SecOps Europe SecOps Europe 2018 ProDay IT-Biztonsági Konferencia kiberbiztonság CERT Fekete Zaj Osztálykirándulás Agregator death metal skandináv metal IV. Zajképek Kiállítás Alkotás Point Heitman irodapiac Belbuda

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com