Itt a Hardbike: kaland 200 km-en át Békésben

Keresve sem lehetne jobb ötletet találni Békés megye bemutatására, mint a Hardbike elnevezésű kerékpáros teljesítménytúrát.

Aki az augusztus 26-27-én sorra kerülő bringás eseményen belekóstol a megye levegőjébe, esetleg a jellegzetes ízeibe is, biztos, hogy előbb vagy utóbb visszatér a nyugalmat árasztó tájhoz.


Augusztus utolsó hétvégéje mindenesetre nem ígérkezik annyira nyugodalmasnak, a kerekes mezőny biztosan felveri a csendet szerte Békésben. Szombaton, a 117 km-en Békéscsaba-Újkígyós-Csanádapáca-Orosháza-Nagyszénás-Szarvas-Gyomaendrőd útvonalon haladnak. A beérkezés után a gyomaendrődi önkormányzatnak köszönhetően a Ligetfürdőben frissíthetik fel az indulók a fáradt izmaikat. Szükség is lesz erre, bár másnap „csak” egy 82 km-es adagot kell „lenyelni” a Szeghalom-Vésztő- Doboz-Békéscsaba szakaszon. Mennyi szépség mindenfelé, de hiába, megállásra kevés idő marad, a cél Békéscsaba. Egykori neves békéscsabai labdarúgók is bringára pattannak: az 52 éves Szarvas János és a 49 éves egykori 25-szörös válogatott Mracskó Mihály is.

Az iskolakezdés előtti utolsó nyári hétvégét töltse együtt a család a profi és az amatőr bringásokkal! Az alföldi táj a maga letisztultságával, egyszerűségével elvarázsol, ezt az élményt kár lenne kihagyni, főleg így, hogy az a kilométerek gyűjtögetésével párosul. A szinte a teljes megyét bemutató túrán a tekeréstől eltekintve a szervezők minden kényelemről gondoskodnak, mozgó szerviz kocsikról, teherautókról, frissítőről, motoros és egészségügyi kísérőkről, szálláslehetőségről. Minden adva van hát egy élménydús bringás hétvégéhez, innen kezdve már csak akarat és erő kérdése az egész!

Info: http://rendezvenypajta.hu/hardbike/ 

Közzététel dátuma: 2017 augusztus 03, csütörtök
Publikálásért felelős: rongo.hu
Címkék: Hardbike, Hardbike 2017, kerékpáros teljesítménytúra, teljesítménytúra

További sajtóközlemények: rongo.hu

Autós Országos Gyorsasági Bajnokság - Hankook Racer Cup - Slovakiaring

Baleset után, Csutié lett a győzelem

Életmód

DERKE: Játékos közlekedés! - Kicsik a nagyokkal

...

Egyéb

ISMÉT TAROLT AZ ÜZLETI ÉLET NEMZETKÖZI OSCAR-JÁN AZ NNG

Egy aranyat és két bronzot nyert a navigációjáról ismert budapesti szoftvervállalat

Marketing

Cég belépés
Cég regisztráció

Friss hírek

Népszerű közlemények

07/25 Elektrosokk: terápia vagy trauma?
07/25 TÖBB MINT SZÁZEZREN AZ IDEI CAMPUS FESZTIVÁLON
07/25 EY: Indulhat a roham az online számlabekötésben
07/25 Blancco: csak a törlést fogadná el az EU
07/25 Kiss Norbi nem számított rá, hogy másodikként utazik a Hungaroringre
08/02 WWF: Idén még korábban van a túlfogyasztás világnapja
08/02 3,2 másodpercenként születik egy új kártevő - G DATA malware-statisztika
08/03 Itt a Hardbike: kaland 200 km-en át Békésben
08/03 Ötvenöt éve hunyt el Marilyn Monroe
08/02 CCHR: éhenhalt a 45 éves járóképtelen férfi?

Friss címkék

Hardbike 2017 kerékpáros teljesítménytúra teljesítménytúra G DATA malware vírusvédelem adatvédelem . zsarolóvírus ransomware Poweliks WWF túlfogyasztás világnapja túlfogyasztás világnapja 2017 fogyasztásnövekedés fenntarthatóság éghajlatváltozás Mátrai Erőmű szénerőmű lignit Európai Unió WWF Magyarország levegőminőség környezetvédelem szénenergia OTP Nyugdíjpénztár nyugdíj emberi jogok OTP Egészségpénztár magán-egészségügy gyógyászati segédeszköz EY online számlabekötés NAV IT fejlesztés Kiss Norbert kamion Eb Hungaroring Tankpool24-Mercedes Blancpain GT Series 10. Campus Fesztivál Debrecen Campus Fesztivál Campus Fesztivál 2017 Blancco Blancco Technology Group merevlemez adathordozó törlés Blancco SmartChk adatvédelmi rendelet elektrosokk elektrosokk terápia mentális egészség Diego Kft. jótékonyság Diego Vértesszőlős Tappancs Állatotthon lájkgyűjtés KÜRT Zrt. GDPR információbiztonság szabályozás GDPR-törvény BeeRides Kft. autómegosztás utazás bérbeadás Diego Diego Kereskedelmi Kft. lakásfelújítás tippek felújítás Enterprise Group ipari digitalizáció digitális ipar ipar 4.0 Enterprise Communications Magyarország Kft. Siemens PLM Software webkonferencia webinár

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com